Yhmn...
Domek jest dość ciekawy. Wielkich zastrzeżeń nie mam, ale kilka błędów jest.
*sypialnia... według mnie najgorzej wyszła. Połączenie podłogi i tapety jest fatalne, zlewają się ze sobą i wyglądają nieładnie. Łóżko jest tak przyścianie. Zdaje mi się, że to (z simparis?) wystaje zza ściany :/ i do tego nie widzę potrzeby dawania łóżka dwuosobowego, ponieważ i tak prześpi się na nim tylko jedna (z drugiej str. nie wejdzie.
*kuchnia- nawet fajna. Podoba mi się. Tylko połączenie wszystkich mebli ze zgniatarką śmieci i zmywarką jest słabe. Nie pasują.
*salon i biuro (w jednym... chyba

) ładnie, salon jest naprawdę bardzo ładny. Świetne meble, podłoga i tapeta w miarę do siebie pasują. Podłoga z biura absolutnie nie pasuje do podłogi salonu, te dwa pomieszczenia niestety powinna dzielić ściana. Ale i tak mi się podoba.
*łazienka- mała, skromna i podoba mi się nie mam zastrzeżeń.
*ogród- najlepszy! bardzo mik się podoba, nie nawaliłaś za dużo roślin a i tak jest świetny, naprawdę jestem poid wrażeniem. Fajny jest ten gril, kiedyś go miałam, ale chyba nie da się na nim nic smażyć nie? Nie pamiętam, ale tak mi się wydaje.
Ogólnie ocena 7,5/10 nie jest źle, ale widzę kilka rzeczy do poprawy. Z czasem nauczysz się robić jeszcze lepsze domy. Ten nie zachwyca, ale jest ładny.
Pozdrawiam, Adrasteja :*