View Single Post
stare 11.11.2007, 12:38   #431
luja

Reputacja: 22
Domyślnie Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!

Własny biznes instaluje się tak jak każdy inny program, trzeba też wpisać kod, który znajduje się na odwrocie instrukcji. Chyba, że masz pirata...
Uzupełnię trochę pytań Limonki
7. Jaki biznes można założyć? Można sprzedawać praktycznie wszystko, czyli sklep z elektroniką, zakład fryzjerski, fabrykę zabawek itp.
8. Są jakieś ograniczenia do ustalania cen? Tak są, ceny ustala się wg poziomów, coś takiego jak tani, drogi, bardzo tani, bardzo drogi(nie pamiętam jak to szło)
9. Czy jeden sim może odwiedzać firmę drugiego sima? Dobre pytanie, sama tego nie sprawdzałam
11. Faktycznie można robić fundamenty w domu? ?? Nigdy nie robiłam. Ale możesz jeżeli wybudujesz dom na ziemi a później w środku wstawisz fundamenty.
12. AddneighbortoFamilycheat o co tu dokładnie chodzi z tym kodem!? - Dodaje opcję "add sim to family" (dodaj nowego sima) do interaktywnego menu. Kod powinien wyglądac tak: addNeighborToFamilyCheat on/off
18. Jak można rozkręcić biznes w domu? Tak samo jak na parceli publicznej. Najbardziej opłaca się sklep z elektroniką
luja jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.