View Single Post
stare 17.11.2007, 19:57   #3
Cokazoo94
Guest

Domyślnie Odp: Zamrożone Irysy - nakręć videostory - wybieramy zwycięzcę

No niestety, ale nie powstrzymałam się od tego żeby skrytykować wasze prace.
Na wstępie powiem, że nie bierzcie sobie tego do serca, bo później nie chcę chodzić z podbitym okiem...
Désignér - Praca bardzo mi się spodobała, tylko szkoda, że to dopiero 1 odcinek, a(tak przynajmniej mi się wydaje) miało to być wszystko za jednym razem no ale przecież to nie ma nic do tego, bo lepiej zrobić mało, a dokładnie niż dużo i byle jak... Pozdrawiam ;*

klaudiasim - O Mój Boże. Najprawdopodobniej było to twoje pierwsze zetknięcie z z kamerą w The Sims 2 i programem do obróbki... Praca mnie nie zachwyciła, a szczególnie to, że w pewnym ujęciu twojej "serialowej" Ellen pokazał się dymek z potrzebą higieny. Dalej nie komentuje i powstrzymam się z dodaniem ostatniego zdania, którego zapewne nie chciałabyś usłyszeć... Nie to, że to by było coś obraźliwego No i pamiętaj żeby nie brać tego sobie do serca, bo to jest tylko moja śmieszna i nic nie znacząca ocena Pozdrawiam ;*

*Luna* - Praca świetna! Bardzo spodobał mi się ten efekt hmmm.... jak to nazwać? Przejścia? Dzieje się to od 3 minuty trwania filmiku do 20 sekund po Świetne tylko szkoda, że takie krótkie bo dalszy ciąg byłby na pewno bardzo ciekawy Pozdrawiam ;*

Nie zdradzę na kogo głosowałam, bo to było by moim zdaniem nie w porządku... Pozdrawiam