View Single Post
stare 18.11.2007, 14:27   #5
Sheep-y

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Misti

Sczerze mówiąc dom mi się nie podoba ...
*Cały dom : nie lubię nowoczesnych brył więc to może tylkop moje odczucie. Dom na zewnątrz jest zimny i jescze nie ma ogrodu :/
*Kuchnia : duża, mało funkcjonalna. Gdzie simy zmywają naczynia? Na twoim miejscu dołożyłabym jakieś kwiatki, obrazki, lampy czy ozdoby. Ot, chociażbt zwykłą maxisowską miskę z owocami.Na pustych szafkach mogłabyś postawić jakieś sprzęty AGD.
*Pokój gosicinyy: oj, słabiutko. Dwie kanapy, stolik do kawy i telewizor. Nie uważasz że to troszeczkę za mało? znowu jak dla mnie za pusto, za mało ozdób (praktycznie nie ma żadnych), brak oświetlenia.
*korytarze(oceniam je razem gdyż nie za bardzo jest co oceniać) puste, puste i jeszcze raz puste. Same schody nie czynią korytarzem.
*Niewiele widzę na tym zdięciu, a to CO widzę nie przypadło mi do gustu.
*Balkon i kolejny korytarz: e.... nie wypowiem się... słów mi zabarkło ..
*sypialnia nastolatki : i znowu g**** widzę. zdięcie z niskimi ścianami, małe, rozmazane.

Razi mnie opstrość zdięć ... popracuj nad tym i ich wielkością, rób mniejsze pokoje lub wykoprzystuj prtzestrzenie. Dodawaj więcej ozdób. Rób zdięcia w wysokich ścianach, pokoje pokazuj z bliska. Ogólnie nie ocenię bo nie ma czego. Mam nadzieje że się nie zniechęcisz i popracujesz trochę nad domami, bo ten jest robiony na szybko i byle jak.
Pozdrawiam Sheep-y
Sheep-y jest offline