View Single Post
stare 19.11.2007, 08:47   #19
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Dom rodziny Rzodkiewka.

Cytat:
Napisał Adam1995_Winner
Hmmmmm to od początku :
Bryła... no comment kolor taki bladawy okien mało :/ ogródek taki dziwny
i te schody z tyłu O.o
"Na podwórku w lekkim letnim wietrze kołyszą się różnego rodzaju palmy"
Lol
Pierwszy pokój (niebieski) całkiem całkiem.
Żółty taki nie ciekawy zdjęcie dziwnie wykadrowane i ta klataka z papugami
Kuchnia przeciętna
Łazienka bardzo podobna do innych z twoich domków (o ile się nie myle)
Sypialnia to samo co kuchnia zwykła
Druga przeciętna
Pokój chlopca :

Pokój jest w tym elektrycznym zielonym i te gloniaszcze elementy idź mi z tym !
Trzecia łazienka nie podoba mi się
A dalej ogród który komentowałem na początku
Ogólna ocena 5/10
Coś mi się wydaje, że jednak nie przeczytałeś całej prezentacji.
Pierwszy pokój (niebieski) całkiem całkiem. - w tym domku nie ma niebieskiego pokoju To jest korytarz.
Oczywiście szanuję Twoje zdanie, ale jeśli chodzi o okna, nie uważam, aby było ich za mało. Przecież od strony plaży, niemalże pokrywają całe ściany.
Łazienka jest podobna do innych łazienek z moich domków, ze względu na konieczność używania mebli niezbędnych w każdej łazience. Poza tym, wydaje mi się, że jednak się różnią. Jeśli masz wątpliwości, obejrzyj jeszcze raz inne moje domki, ze szczególnym zwróceniem uwagi na łazienki. Ja obejrzałam i zauważyłam, że jedynie w domu rodziny Macierzanka zastosowałam kafelki tego samego rodzaju, lecz w innym kolorze i ułożeniu.
Sypialnia to samo co kuchnia zwykła
Druga przeciętna
Pokój chlopca :
- wynika z tego, że w domu są dwie sypialnie plus pokój chłopca. Możesz wyjaśnić, o jaką "drugą" sypialnię Ci chodziło? Pytam, ponieważ w domku nie ma drugiej sypialni, jest sypialnia rodziców i pokój chłopca.
i te gloniaszcze elementy - chodzi o rybki na ścianie, czy o lampkę w kształcie meduzy?

Dziękuję za wypowiedź