Cytat:
Napisał Ylva
Domyślam się, że w konkursie mogły brać udział tylko obiekty maxisowe?
|
Tak, w konkursie można było używać jedynie dodatków maxisowych.
Także poza konkursem, w moich domkach praktycznie nie ma internetowych dodatków. Jeśli występują, to jest ich naprawdę niewiele i przy każdej prezentacji są wyszczególnione. Nie ma wśród nich mebli.
RoxyFM napisał/a:
Cytat:
szczerze mówiąc-niezbyt mi się podoba.Jakoś tak mało oryginalnie.W każdym pokoju wszystko w tych samych kolorach.Przecież w realu rzadko zdarza się takie coś.Każdy ma swój gust.Mój mówi:nie.
|
Zapewne więc zaskoczy Cię fakt, że domek rodziny Macierzanka, we wspomnianym konkursie zajął pierwsze miejsce. Przy okazji dziękuję wszystkim, którzy na niego głosowali
RoxyFM, rozumiem, że domek Ci się nie podoba i szanuję Twoje zdanie, jednak w pewnej kwestii się z Tobą nie zgadzam. Piszesz
W każdym pokoju wszystko w tych samych kolorach.Przecież w realu rzadko zdarza się takie coś. Jestem innego zdania. Naprawdę w wielu domach widziałam meble w tych samych kolorach i odpowiednio do nich dobrane kolory ścian. I wcale nie muszą to być meble kupione w zestawie, wystarczy tylko umiejętnie je dobrać. Ludzie bogaci, nawet zatrudniają stylistów, aby w ich domach wszystko idealnie do siebie pasowało.
Dziękuję Wam za czas poświęcony na oglądanie, czytanie i komentowanie