View Single Post
stare 21.11.2007, 17:30   #12
shezza

Reputacja: 13
Domyślnie Odp: Chata letniskowa "Duma Drwala".

Ciekawy pomysł na domek, zwłaszcza teraz, kiedy forum zalała fala modernu. Podoba mi się jednak tak pół na pół. Z zewnątrz jest strasznie goło, jak na dom drwala. Przydałoby się tam więcej krzaków, kwiatów, drzew... No roślin po prostu. I ten dach... Taki wysoki trochę. Środek trochę gorzej. Przedpokój jest okropnie mały, pusty i ciemny. Moim skromnym zdaniem ożywiły by go jakieś kwiaty, czy nawet figurki, albo niewielki obraz. Malutki szczegół. Salon też sprawia nieprzyjemne wrażenie. Cały dom dużo by zyskał, gdybyś wybrała choć trochę jaśniejsze tonacje na ściany. Jeśli chodzi o jadalnię, to to samo co w przypadku przedpokoju. Kuchnia... Tu już lepiej. Kwiatek, rękawice... Od razu się robi przyjemniej. =) Sypialnia nie bardzo mi leży. Ta wykładzina jakaś taka wyleniała, ten dywan nie bardzo pasuje... A w ogóle, to tak sobie myślę... Czy w domu drwala nie powinno być więcej jakichś pamiątek, zdjęć, albo trofeów? Rozumiem, że miało być nowocześnie, ale wyszło bardziej ponuro... Co do ogródka... Już pisałam. Zbyt skromny. Ogólnie? Hm. Robiłaś lepsze domki, szczerze mówiąc. 5/10
shezza jest offline