Odp: Chata letniskowa "Duma Drwala".
To po kolei.. Ostrzegam, czepiam sie.
Z zewnatrz domek wyglada ciekawie. Nie podoba mi sie dach (moglas sie pobawic), poza tym dziwnie on sie konczy nad wejsciem. Odnosze wrazenie, iz mozna byloby sie wykapac wchodzac do domu. No i.. brak ogrodu (ale sama ich nie lubilam, wiec to moge zostawic).
Przedpokoj jest... strasznie pusty. Wieszak stojacy w oknie nie jest raczej zbyt dobrym pomyslem (przesunelabym go torche). Wchodzac do domu od razu wkraczamy na wykladzine, co nie jest najlepszym pomyslem (dodajac do tego gory). Brakuje jakichs firanek/zaslon etc. Tapeta taka sobie..
Salon. Na poczatku zwrocilam uwage na dywan - rozumiem, ze wnetrze mialo byc troche nowoczesne, lecz nie pasuje to do tego pokoju. Poza tym - jest za ciemno. Lampka.. Oswietla pusta sciane. Stolik w przejsciu... Ogolnie sprawia srednie wrazenie.
Jadalnia... Nic ciekawego, cztery krzesla i stol. Tylko nie wiem, do czego pasuje kolor obic krzesel. Ciemno, pusto... I ta tapeta.
W kuchni moja uwage zwrocily bambusowe szafki. Chyba nie ten klimat... Poza tym, nie wiem czy slusznie, czy nie, ale strasznie nie lubie szafek w oknach. A tutaj tak je ustawilas. Nie spotkalam sie nigdy z tym w zyciu, w simsach staralam sie tez tego nie robic. Kuchenka nie pasuje.
Sypialnia wyglada najprzytulniej jak na razie. Przeszkadza mi tylko dywan, no i nie wiem jak stoi ta pomaranczowa kanapa, ktora kolorem tez tak srednio pasuje.
Na ogrodach sie nie znam, wiec przemilcze.
Podsumowujac dobry pomysl. Domek w gorach. Tylko jest troche zimny, nie zauwazylam w nim zadnych zaslon (ktore by sie przydaly), ciemne sciany i ogolnie pusto... Lecz sprawia dobre wrazenie.
Pozdrawiam - Slythia