Zebrałam się na siły i postanowiłam pokazać mój pierwszy dom na forum. Jest to dom dosyć duży na podstawach: metal, drewno, czyli nowocześnie :smirk: .
Uwagi: Po pierwsze nie działał mi tryb CameraMen (Tab) i dlatego jedno albo dwa ze zdjęć jest hmm... nie jestem z nich zadowolona

.
Po drugie nie mam Czterech Pór Roku
Po trzecie bardzo trudno mi się kadrowało do zdjęcia w korytarzu, a więc to najlepsze co wyszło

.
Po czwarte - lustra. Mam słabą kartę graficzną, więc niestety w lustrach pojawiają się zamiast odbicia biała przestrzeń
A więc zaczynam.
Do tego miasteczka niedawno przyjechałam, a już słyszałam o niektórych znanych charakterach. Znani są tu projektanci u których często ludzie zwracają się o pomoc. Jednak jak się okazało nie są aż tacy sławni czy dobrzy jak się okazuje. Podobno oni tylko pomagają w urządzaniu, ale nie są nawet zaawansowani. Rodzina Wielkoduszni zaprosiła więc mnie do swojego wnętrza. Jest to bardzo miła rodzina.
Małżeństwo ma dwójkę dzieci oraz dwa psy. No więc idę i natykam się na prosty i wysoki dom z bogatym ogrodem.
Wita mnie miły mężczyzna. Napotykam mały ganek.
Potem jest korytarz
Łazienka
Kuchnia była w ciemnych kolorach, bo jak twierdzą, dzięki temu łatwiej utrzymać czystość. Dziwne mają zwyczaje, no cóż.
Dalej łatwe przejście do jadalni połączonej z pokojem dziennym.
Jeszcze pokoik dziecka.
Idziemy na górę. Widzę mały korytarzyk połączony z biurem.
Łazienka na piętrze.
Sypialnia...
...garderoba...
...i balkon
Przechodzimy do pokoju dziecięcego.
Balkon wygląda właściwie tak samo jak poprzedni. Ostatnim pokojem u góry jest pokój "ogrodniczy"
A teraz odsapnijmy i zejdźmy na dół. Idąc na taras z pokoju dziennego mamy proste przejście do ogrodu. Najpierw widoczek na taras
Prawe skrzydło (od strony tarasu) i widok na basen.
Lewe skrzydło.
Rzuty:
Dół
Czekam na komentarze :smirk: