Wnętrze:
Beznadziejnie rozplanowane pomieszczenia, puste pokoje, źle dobrane kolory i meble. Ta kotarka w garderowie, nie wiem do czego pasuje. Miało być nowocześnie a wcale tak nie wygląda, mimo dodatków z internetu. Nie rozumiem po co przed domem 3 rodzaje podłóg, to nie wygląda ani fajnie ani nowocześnie. Psie dywaniki na miseczki przy wannie?! Zirytował mnie sedes w łazience który nijak się ma do nowego prysznica i kafelków. Jeszcze raz: W środku pusto, pusto i jeszcze raz pusto! :con:
Z wierzchu:
Okna umieszczone przypadkowo. Dziwne wcale nie ładne połączenie starej fabrycznej ceglanej ściany z jasnym tynkiem

. Balkon na pierwszym piętrze i ta barierka wygladaja fatalnie, a okropnym dopełnieniem wszystkiego jest ten salonowy parkiet.
Ogród:
Naprawdę nie rozumiem po co w 2 osobowej rodzinie aż 6 ławek koło domu. Ta szpetna kotopodobna rzeźba pasowałaby do domu na kurzej nóżce zamieszkałego przez baba-jagę, nie do "nowoczesnej supery wypas hawiry"!?. Huśtawkę przemilcze. Barierki przy basenie źle wyglądają i nie pasują do niczego, no może kolorystycznie tylko do tych plastikowych leżanek przy basenie. Drzewa dziwnie posadzone: z przodu choinki obok jakies liściaste. Jeżeli już sadzasz drzewa to pomieszaj je troszkę pokombinuj co przy czym ładnie wygląda, naprawde nawet z tych roślinek w podstawowych simsach można zrobić coś ciekawego. I jeszcze to coś na ziemi dookoła basenu, czy nie można było położyć posadzki albo chociaz zrobić to równo. :ohmy:
Moja ocena: 2/10 w sumie i tak zawyżona. xP
Dam Ci dobrą radę nie buduj domów.
Pierwszy raz widziałem na tym forum taki szpetny i nie trzymający się kupy dom.
i przepraszam że Ci tak nawerzucałem, ale nie lubi niczego owijać i mówię to co myśle.
i nie uważam że ja potrafie wybudować w simsach 8 cud świata, ale podstawowe rzeczy takie jak dobieranie kolorów i przedmiotów potrafie.
Czy ktoś się ze mną nie zgadza?