View Single Post
stare 28.11.2007, 08:33   #8
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Dom państwa Wielkodusznych

Podobnie jak moja poprzedniczka, nie będę się zbytnio rozpisywać i wytykać Ci błędów, ponieważ kilka osób już to zrobiło.
Rzeczywiście dom nie jest zbyt ciekawy. Masz problem z odpowiednim dobieraniem podłóg i tapet, najgorzej jest z tym w łazienkach i garderobie.
Poważnym błędem, jaki popełniłaś jest zbudowanie tak dużego domu. W dużym domku duże pomieszczenia, a takie są trudne do zagospodarowania. W Twoim domku jest pusto, niemalże wszystkie pomieszczenia, wyglądają jak niedokończone.
Nie zgadzam się jednak z wypowiedziami, że jest to najgorszy dom na forum. Naprawdę widywałam gorsze.

Proponuję, abyś zbudowała coś znacznie mniejszego, na mniejszej działce. Absolutnie nie przestawaj budować. To jest zabawa, nie przejmuj się tym, że pierwszy Twój domek na forum się nie spodobał. Jeśli lubisz budować, to baw się dalej, buduj i pokazuj. Wszelkie uwagi traktuj jako wskazówki, unikaj popełnionych w tym domku błędów, a masz szansę, że następny będzie lepszy.

Powodzenia życzy Irbis

P.s. Piszesz, że masz słabą grafikę i właściwie widać to na zdjęciach. Dziwi minie więc, że zapychasz sobie grę dodatkami z internetu. To wygląda tak, jakby bez nich nie dało się grać.
To oczywiście Twoja sprawa, ja tylko piszę, że mnie to zdziwiło.

Ostatnio edytowane przez Irbis : 28.11.2007 - 08:39 Powód: zgubiłam jedno słowo :D
Irbis jest offline