View Single Post
stare 28.11.2007, 12:41   #58
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simki Tiunivell

Simki są wykonane bardzo starannie (i ładnie przedstawione na fotkach , myślę, że się starasz, żeby dobrać dobrze wszystkie elementy i proporcje twarzy.
Estetyka zdjęć mi się podoba, tylko nie zawsze akurat twarze Simek przypadają mi do gustu.
Najbardziej podobają mi się: Fiona z pierwszego posta (wygląda tak naturalnie i sympatycznie, ja właśnie takie Simki lubię i Nicole (ładne, regularne rysy twarzy). Nastolatka moim zdaniem byłaby bardzo fajna i naturalna gdyby nie to, ze wokół ust skóra wydaje się być trochę obwisła (tak się zdarza z tego co pamiętam, jeśli tworzy się Simy w Trybie Tworzenia Rodziny, a nie w Body Shopie, nie wiem, czy tak właśnie robiłaś).
Amelia jest w porządku i ma tzw. ładą twarz, tylko jakoś niczym mnie nie urzekła...
Amanda moim zdaniem wygląda na za bardzo opaloną i jej nos nie przypadł mi do gustu, Natalie jest stylizowana na jakieś lata (no wiesz, coś w stylu epoki, nie znam się ) i mi się taki styl osobiście nie podoba, moim zdaniem postarza i odrobinę "oszpeca" (za mocne słowo ale coś w tym stylu każdą twarz. Może w innej, nowocześniejszej stylizacji bardziej by mi się spodobała.
co do facetów, to moim zdaniem wyszedł tak zwyczajnie (ale w porządku), jak maxisowy Sim tyle że z elementami z sieci... Akurat zdjęcia z nim nie za bardzo mi się spodobały... Prysznic i kibel? Trochę nie pasuje do prezentacji Sima.
Ryan moim zdaniem fajnie Ci wyszedł, dobrze dobrane wszystkie elementy, tylko oczy dałabym mu trochę ciemniejsze, bo takie jasne wyglądają trochę jak soczewki i bardziej mi pasują do Simki-blondynki.

Pozdrawiam
Isi jest offline