Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?
Ja raczej nie gram maxisowymi rodzinami więc nie wiele u nich zmieniam.Jedyna rodzinka w której sporo namieszałam to rodzina Papużka
Pewnego razu do domu bezczelnie bez pukania różne simy zaczęły wbiegać mi do domu.Nie wiem czemu.Postanowiłam zaprzyjaźnić Nerwusa z jakąś rudą babką (która również wbiegła mi do domu) na nazwisko Podrużnik.Może ktoś kojaży?I zmienił nazwisko bo niedługo potem był ślub  . Mąż Cecyli pięć razy (tak jak miał w pragnieniach) został porwany przez kosmitów i teraz mają dwujkę dzieci bo wcześniej Cecylia urodziła ich dziecko. Nerwus został wilkołakiem i jego żonka też co im się nie podobało zato mężowi Cecyli(zapomniałam jego imienia :wacko: ) Strasznie się tym zainteresował. Więc kupiłam lekarstwo dla Nerwusa i jego żonki a męża Cecyli mam zamiar zmienić w wilkołaka