View Single Post
stare 30.11.2007, 14:54   #6
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: "Avant" by haughton

haughton to dopiero Twój drugi dom zaprezentowany na forum, więc zdziwiło mnie sformułowanie "Na koniec tradycyjnie rzuty".
Poprzednia Twoja prezentacja, tak samo zresztą jak ta, bardzo przypomina Moje prezentacje.
Moje koleżanki oglądając Twój poprzedni dom zaprezentowany w konkursie "Pokaż mi swoje wnętrze", w pierwszej chwili pomyślały, że zmieniłam nick. Zainteresowani mogą zobaczyć tamtą pracę tutaj.
Dla porównania proszę sobie kliknąć na link w moim podpisie i pooglądać moje prace.

Oczywiście w pewnym sensie mi to schlebia, lecz ogólnie nie jestem z tego faktu zadowolona. Wolałabym więc, abyś znalazł swój własny styl.

Dodatkowo przypominam, że pod każdą moją prezentacją jest napisane "Wszelkie prawa zastrzeżone". Zwrot ten dotyczy całości moich prac, a więc także sposobu i stylu prezentacji.

------------------------------

Co do domu:
Bryła zupełnie mi się nie podoba. Jest strasznie zagracona. Parcela jest troszkę za mała, a ten wysoki płot dodatkowo ją przytłacza.
Wnętrza są ładne, ciepłe i przytulne, choć zupełnie nie w moim stylu. Nafaszerowane dodatkami z internetu do granic możliwości.