View Single Post
stare 02.12.2007, 13:27   #130
Libby
Administrator

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Podróże Rebeki Gold

Póki jeszcze mam okazję, trzeba w końcu skomentować.
Droga Naomi, czytałam to FS od samego początku. Któryś z pierwszych odcinków był bardzo suchy, ale czytałam nadal. Nie żałuję. Ta historia w pewnym momencie strasznie mnie wciągnęła. Bardzo mi się podobała. Przywiązałam się do tych postaci. Szkoda mi Rebeki. Tobie musiało być ciężko rozstawać się najpierw z Arturem a potem z Rebeką. Czy wcześniej spakowałaś sobie na przyszłość Rebekę? Pytam z ciekawości. Czy pozwoliłaś jej tak po prostu umrzeć?
Co do tego, co chciałabym jeszcze wiedzieć na temat tego FS, to np. dalsze losy rodzeństwa Gold. Jak zamierzasz je dalej poprowadzić? Miranda jest śliczną simką. Zawsze myślałam, że przynajmniej chociaż jej uda się stworzyć normalną rodzinę. Niestety nie dowiedziałam się tego... Może Ty mi odpowiesz na to pytanie?
Paulo przeszedł ogromną zmianę. Ucieszyłam się z tego. Początkowo mogło się wydawać, że to Stanley jest bardziej hmmm... odpowiedzialny i rodzinny. Jednak zajął się innym interesem. A Paulo stworzy piękną, kochającą się rodzinę. Może pokażesz coś właśnie z życia jego i Janki? Jak im się ułożyło, ale nadal podkreślam, że bardzo interesuje mnie Miranda.
Amadeusz jest bardzo przystojnym simem, choć muszę przyznać, że Paulo po przemianie wyprzystojniał, dorósł.
Wiem, że gdzieś pisałaś, że nie dajesz swoich simów, którymi grasz, do ściągnięcia. Mimo to, mam prośbę( a nuż mi się uda ), czy dałabyś do ściągnięcia Mirandę, Paula i Amadeusza? Byłabym bardzo wdzięczna!
Co do domku, nie marudź. Naprawdę mi się podoba. Jest taki... rodzinny i ciepły. Może dlatego taki mi się wydaje, ponieważ poznałam całą jego historię podczas tego FS?
Przepraszam, że dopiero teraz komentuję, już dawno się do tego zbierałam...
Mam nadzieję, że jakoś dotrwałaś do końca tego komentarza.
Jak mi się coś jeszcze przypomni, to napiszę! Pozdrawiam!
PS.. A jednak ten post nie jest taki długi, jak mi się wydawało.

Ostatnio edytowane przez Libby : 02.12.2007 - 13:29
Libby jest offline   Odpowiedź z Cytatem