Temat: Genitalia
View Single Post
stare 02.12.2007, 14:28   #60
Bellatrix
Guest

Domyślnie Odp: Genitalia

Edytko, klikając na prysznic pojawia ci się kilka opcji, wśród nich jest taka o nazwie "settings..." tam musisz wejść. Potem wyświetlają się kolejne powiem ci o co nich mniej więcej chodzi.
Grender(płeć) - decydujesz o tym kto może używać prysznicu(M&M - Mężczyzna i Mężczyzna, M&F - Mężczyzna i kobieta, F&F - dwie kobiety, All - wszyscy)
In love(on, off) - decyduje o tym czy osoby kożystające z prysznica muszą być w sobie zakochane czy nie.
Family Check(on, off) - decyduje czy ma być włączona blokada co do używania prysznica członków tej samej rodziny.
Clothing(on, off) - decyduje czy simy mają mieć ubrania pod przysznicem czy nie.
Pregnancy - tak do końca nie wiem co to jest ale dochodzę do wniosku że chodzi o zajścię ciążę.
Strap-on Sex (On,Off) - czy dwie kobiety mogą ykożystywać "Doggy style" i "Standing Tower"
Voyeur Mode (On,Off) - decyduje o tym czy inne simy mogą sie masturbować oglądając innch.

Jest jecze podobna wersja z czymś "exhibition mode" ale ja tego nie mam i nie za bardzo wiem o co chodzi.
  Odpowiedź z Cytatem