Cytat:
Napisał Karooola :*
Błędy są, trochę rażą oczy. Jednak ogólnie jest naprawdę ciekawie, z tym że martwi mnie jedna rzecz: Dlaczego wszystkie przedmioty, akcesoria i fryzury są maxisowskie? Dawno się już one przestarzały i dlatego postacie nie są zbytnio atrakcyjne. Skoro masz jakieś problemy z grą (?) i musisz robić nowe simsy, dam Ci jedną radę: spróbuj ściągnąć choćby kilka dodatków z internetu, zrobić zdjęcia i popatrzeć na efekt. Na pewno będzie wtedy w porządku 
|
Przestarzałe? Dla mnie maxisowskie meble dalej są cool, jednak co do postaci simów to prawda. Sama zrezygnowała ze ściągania różnych mebelków i nie ponieważ są wirusy (bo to trzeba naprawdę mieć szczęście!
Grając w simy od 4 lat nie natrafiłam na ani jednego wirusa w dodatku, a chodzę po wielu stronach), ale ponieważ strasznie muli mi się i komputer, i sama gra. Pozostaję przy ściąganych ciuchach i makijażu, bo co prawda, to prawda - simy wyglądają naprawdę atrakcyjnie, a - i komputer chodzi lepiej!

Dlatego też pragnę zwrócić uwagę, że
przy nowych odcinkach mojego fotostory będą meble zamienione.
Wiesz co, Ariedale, to nie powinien być duży problem sam w sobie.
Sekret tkwi w treści, a nie w zdjęciach, których celem jest jedynie przedstawić sytuację.