Cytat:
Napisał Nana1994
Musisz wybrać "zarządzanie->wybierz ubranie robocze" i pracownicy powinni je założyć(przynajmniej ja rak mam),a jak nie chcą to na pewno w interakcjach sima i pracownika będzie coś w stylu"załóż ubranie robocze"
|
Niestety - zanim zadałam pytanie na forum sprawdziłam kilkakrotnie wszystkie interakcje. Jest tylko "wybierz ubranie robocze", a już wybierałam - dla mojego sima i dla pracujacej u mnie simki... (nie wiem, czy to ustala się do każdego z osobna, czy ogólnie do płci/wieku, w każdym razie co najmniej ta dwójka powinna mieć...). Raz gdy mój sim pracował na kasie pojawiła sie ta opcja, ale to było chwilę po ustaleniu jego ubrania roboczego. Teraz widuje tylko "załóż strój codzienny" (przy kliknięciu na kasę), gdy jest na przykład w dresie. Nie wiem, co robię źle :<
Poza tym - czy pracownicy nie powinni przychodzić do pracy w ubraniach roboczych? Bo jeżeli muszę za każdym razem klikać na nich jeden po drugim i kazać im się przebrać... :/ (czego, podkreślę, również na razie nie mogę zrobić)