No to sie skusze na ocene

Bryła:
Taka po kombinowana, zresztą jak wiekszość twoich domków. Fajnie, że są takie duże okna. Ta cegła średnio pasuje... Ja bym dała coś inngo ; ] Ta podgłoda, gdzie są krzesłą mi się nie podoba. Brzydka furtka! Mam ten płot i wiem, ze jest do niego ładna, pasująca furtka.
6,5/10
Salon:
Nie a telewizora, za co wielki minus. To drewno troche dziwnie wygląda, i ten kominek, taki dziwny

Nie ma żadnego obrazu, kwiatka, rzeźby nic! Tylko chyba jedna osdoba stoi w rogu.Za co również duży minus.
4/10
Kuchnia:
Zminimalizowałeś ją do minimum

Ciesze się, że simowie mają podstawowe rzeczy tzn. lodówke, kuchenke, miejsce na zmywanie naczyń i miejsce na krojenie itp. Fajnie, że są ozdoby jakieś na ścianie. Czemu ten fotel stoi tak blisko tej kuchni? Troche dziwnie wygląda.
7/10
Sypialnia:
Ładnie, ale nie ma szafy na ubrania! Gdzie simowie będą trzymać swoje rzeczy? Czepiam sie szczeguółów bo domek jest malutki

Fajnie że jest jakiś kwiatek, obraz i simowie mogą w łóżku oglądać telewizję ; ]
8/10
Łazienka:
? Nie zrobiles żadnych zdjęć, ale widze ją na zrzucie i napisze co widze . Szkoda, że jest taka szara. Widze prysznic, toalete i umywalke, czy wszystkie podstawowe rzeczy. Wygląda, jakby była tylko po to żeby była. Mogłeś nad nią sie bardziej wysilić
4/10
Ogólnie :
29,5/50
Wiem, jestem surowa, nie buduje wcale lepiej, ale ja bym tam nie chciała za bardzo mieszkać.
Pozdrawiam, Angie