Jeśli chodzi o bryłę - dziwne są te wystające ścianki. Szczególnie ta po prawej stronie. Ta po lewej, tak jakby chroniąca miejsce odpoczynku przed wiatrem, nawet pasuje, choć ja postarałabym się, aby był nad nią dach.
Myślę też, że gdybyś zrobił ciemniejszy dach, na przykład czarny, cegły, którymi obłożony jest dom, prezentowałby się znacznie lepiej. Dodatkowo biorąc pod uwagę fakt, że podjazd jest czarny, myślę, że kontrastowy czarny dach byłby idealny

Teraz uczepię się wejścia: otóż nie pasują tam zielone drewniane fotele, jak również drewniana podłoga. Te dechy dobre są do wiejskiej chałupy, ale nie do siedziby
Modern Studio.
Do wnętrz właściwie nie mam zastrzeżeń. Są nieprzytulne i zimne, jak na modern przystało i jak zapewne wiesz, są zupełnie nie w moim typie

Muszę jednak przyznać, że urządzone są z gustem.
Jedyne co mi się nie podoba, to umieszczenie szafek w taki sposób, że zastawiają okno, oraz żaluzje na parterze, w kolorze, który trudno nazwać. Na piętrze nie podoba mi narożna półka częściowo wisząca na oknie, a także niepasująca drewniana podłoga.
Pozdrawiam