View Single Post
stare 12.12.2007, 14:39   #31
Nikol112
Guest

Domyślnie Odp: Darmowe jedzenie-liściki :)

Ja dostałam łajnobombe.Nie wiem kiedy sie to stało ale patrze prze moim sklepem jest jakaś paczka która sie paliła.Wzięłam tryb kupowania i pisało że to łajnobomba.Simka podeszła i ja zdeptała i przestała sie palić.Zaczęła śmierdzieć ta paczka i ja wyrzuciłam do kosza. MAM SIMSY NOCNE ŻYCIE OD NIEDAWNA !!!!!!! ALE PRECIERZ PRZYCHODZĄ MI TYLKO KWIATY Z LIŚCIKAMI ?????? A i jeszcze jedno moja simka była wampirem zadzwoniłam po cygańska swatke bo chciałam kupić eliksir i zaprosić kogoś na randke no dobra przesłała mi tam kogoś.Była nadal wampirem.Zakochali sie i ona go ukąsiła.Randka się skończyła. w nocy wampir przyniósł jej kwiaty.Następnego dnia chciła go zaprosić i miałam opcje zaproś na 3 dni jako gość czy jakoś tam. no dobra on sie zgodził i nie przyleciał.Próbowałam chyba 3 razy i to samo pisało.Zadzwoniłam jeszcze raz i coś tam mówił aaa... słońce musze uciekać i nie moge go zaprosić a moja simka chce się z zaręczyć. Jeszcze mam jeden kłopot bo jeden raz on mi przyszedł i wyją worek taki jak na śmieci i pojawiła sie wanna ogrodowa.On potem zaczął sie skradać ale nadal miał ten worek. DZIWNO TO WSZYSTKO PEWNIE MYŚLICIE ŻE ZGUPIAŁAM ALE TO WSZYSTKO PRAWDA !!!!!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.