View Single Post
stare 13.12.2007, 16:28   #33
Nikol112
Guest

Domy¶lnie Odp: Darmowe jedzenie-li¶ciki :)

A ja dostałam jak±¶ łajnobombe.Nie wiem kiedy się to stało bo poprostu nie zauważyłam po prostu poszłam otworzyć mój sklep i stało to na schodach a w dodatku sie paliła!Moja simka podeszła i j± zdeptała a ona zaczęła ¶mierdzieć(oczywi¶cie torba a nie simka) i j± wyrzuciła do kosza.Jeszcze jedno mnie dziwi.Moja simka zadzwoniła po cygańsk± swatke bo chciała poznać jakiego¶ faceta. No dobra,przysłała tam kogo¶ i zaczęli co¶ tam robić , ale moja simka była wampierem i go uk±siła.Na naspępny dzień przysłał jej kwiaty z li¶cikiem(bo to widziałam)więc odczytałam ten li¶cik. Poptem go zaprosiłam i miałam opcje zapro¶ na 3 dni więc dałam t± opcję i przyszedł.Wyj±ł taki worek jak na ¶mieci w simach i pojawiła się wanna ogrodowa a on uciekł,potem go chciałam zaprosić i znowu była ta opcja wiec ja dałam i pisało że oki ale on nie przychodził.Próbowałam kilka razy on sie zgadzał,ale nic z tego i w końcu pisało aaa... słońce mnie parzy musze uciekać czy jako¶ tak i nie przychodzi NAWET W NOCY !!!! A co z t± bomba to dostaje same kwiaty
  OdpowiedĽ z Cytatem