Mi ten link Fever nie wchodzi - nie wiem czemu

Ok, ja znalazłam takie info o Świętym Mikołaju;
Święty Mikołaj
Co zrobić, aby Św. Mikołaj odwiedził Twoich Simów? Tego, dowiesz się z poniższego poradnika!
1. Dekorujemy nasz dom świątecznymi obiektami, takimi jak choinka, świąteczne obrazy, dzwonki i światła.
2. Następnie około godziny 19.00 zabieramy się za pieczenie świątecznych ciasteczek (gdyż to właśnie je Św. Mikołaj lubi najbardziej i to właśnie one, "przyciągną go" do naszego mieszkania). Aby upiec ciasteczka "Św. Mikołaja", klikamy na lodówkę i wybieramy kolejno następujące opcje: Desery/Ciasteczka Św. Mikołaja.
3. Po upieczeniu ciastek, każdy z domowników powinien wziąć jedno z nich i je zjeść. Pamiętajmy jednak, aby nie zjeść wszystkich ciastek, ponieważ wtedy nic nie pozostanie dla Św. Mikołaja!
4. Jeśli wszystko pójdzie "zgodnie z planem", po chwili w naszym domu pojawi się Św. Mikołaj. Wtedy, tak jak z każdym zwyczajnym Simem, możemy z nim porozmawiać bądź też pobawić się. Św. Mikołaj może zostać nawet przyjacielem danego członka rodziny, jednak nie będzie on widoczny w panelu kontaktów Sima.