View Single Post
stare 14.12.2007, 16:33   #7
Nikara
Guest

Domyślnie Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!

Cytat:
Napisał megwitch
Niestety - zanim zadałam pytanie na forum sprawdziłam kilkakrotnie wszystkie interakcje. Jest tylko "wybierz ubranie robocze", a już wybierałam - dla mojego sima i dla pracujacej u mnie simki... (nie wiem, czy to ustala się do każdego z osobna, czy ogólnie do płci/wieku, w każdym razie co najmniej ta dwójka powinna mieć...). Raz gdy mój sim pracował na kasie pojawiła sie ta opcja, ale to było chwilę po ustaleniu jego ubrania roboczego. Teraz widuje tylko "załóż strój codzienny" (przy kliknięciu na kasę), gdy jest na przykład w dresie. Nie wiem, co robię źle :<

Poza tym - czy pracownicy nie powinni przychodzić do pracy w ubraniach roboczych? Bo jeżeli muszę za każdym razem klikać na nich jeden po drugim i kazać im się przebrać... :/ (czego, podkreślę, również na razie nie mogę zrobić)
Ubranie robocze trzeba wybierać dla każdego z osobna, ale gdy wybierze się dla jednej osoby (np. kobiety) to druga kobieta będzie mogła nosić takie samo (wystarczy tylko, gdy klikniesz, aby wybrać jej ubranie robocze, ten komplet co stworzyłaś poprzedniej). Albo ubierać inaczej. Gdy ją już ubierzesz będzie ci przychodzić do pracy tak, jak jej każesz. Na pewno nie masz takiej opcji? Jeśli osoba pracuje u ciebie, MUSI być ta interakcja (na simie pracującym klikasz i potem zarządzanie i wybierz ubiór roboczy, czy cośtam). A jeśli ten sim, który pracował przy kasie miał opcję 'załóż ubranie codzienne' to widocznie miał już robocze. No nie wiem >.<" Sprawdź dobrze jeszcze raz
  Odpowiedź z Cytatem