No to zaczynam

w końcu wiem jak... i nie miejcie mi za złe, jak w niektórych fotografiach występują kratki z trybu kupowania. :shy: Jestem słaby w fotografii
Rozdział 1
Jak się zaczęło czyli: OCB??!!
Jeff Lotnik to młody chłop, który lubi czytać książki, ale marzy o prawdziwej podróży...

W prawdzie jego rodzice- Arnold i Anna-Maria to jacyś porąbani hipisi, którym zaimponowała konstrukcja poduszki :laugh:

telewizja...

ekhm... KOSZTEM KULTURY OSOBISTEJ PODCZAS PRZEDSTAWIENIA POSTACI.... ale ignoranci :con: no ale w każdym razie lubili także flirt...

nawet na oczach syna, którego cholernie wkurzali... :wacko:

po prostu jak widzicie czuł się jak kompletny idiota...
Żył w małej chacie, którą starzy ignoranci zbudowali za grosze, bo byli zajęci TV i pracą jako hipisi...

Dali mu malutki pokoik, w którym czuł sie dobrze, ale podkreślę
pokoik, a nie meble do niego. Faktem jest, że wyposarzenie było, ale dla małego dziecka + łóżko. Więc postanowił sam kupić sobie trochę rzeczy. Zatrudnił się jako poborowy w wojsku na rok i zarobił wystarczająco dużo, by kupić sobie meble i nawet komputer. Jego starzy byli zaszokowani i zachwyceni, jego zaradnością - uważali, że to oni go wychowali, a tak naprawdę nauczyli go tylko mówić - czytanie, chodzenie i ekhm.. załatwianie spraw czy pływanie - to przyszło mu samo. Wkurzali go do reszty wbijając mu do pokoju bez pytania! :

Pewnej nocy postanowił ich wrobić... czekał aż pójdą spać i zostawił im list , w którym dał im pewną radę... jaką poznacie w 2 części
WYbaczcie mi, że tak krótko, ale mam mało czasu i dopiero zacząłem ;p