View Single Post
stare 15.12.2007, 23:01   #1
MiNuTkA15
Guest

Post Jak posługiwać się Clean Installerem?

Pewnie mnie zakatrupicie, ale co ja poradze ze wyszukiwarka mnie najwidoczniej nie lubi a sama nie daje sobie rady? :1smutny: Sprawa jest taka, że niewiem jak mam przeskanować ten folder downloads i wykryć wadliwe dodatki, które pewnie powodują wyskakiwanie naszej kochanej rameczki: ,,Działanie programu zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamknięta", zdarzyło mi się tak dzisiaj, meblowałam właśnie domek i szukałam jakiejś fajnej kanapy, klikam w zakładke salon a potem na to takie krzesełko(tam gdzie są fotele i kanapy) klikam na strzałeczke która przewija i pokazuje inne przedmioty, a tu nagle gra sie zawiesza no i oczywiście wyskakuje ta ramka. Ostatnio miałam podobny problem ale przeleciałam z Content Manager Tool folder downloads i wyrzuciłam te wadliwe dodatki. Gra działała poprawnie aż do dzisiaj :con: Ściągałam dodatki bo chciałam sobie zrobić jakiś ładny domek a tu klops. Mógłby mi ktos napisać jak sie obsługiwać ten program? Bo wreszcie udało mi sie go odpalić bez problemów. Plizzzz pomocy :gu:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.