Odp: :mały, przytulny, dla 2 osób z dzieckiem: by Ateii
Po pierwsze bryła. Dałaś 1 zdjęcie zawalone drzewami nie widać bryły domu. Dopatrzyłem się prostokąta z ciekawym dachem. Przeciętnie. Salon smutny, jakby był w budowie. Szczególnie te dziwaczne półki i smutne pokrycia ścian i podłogi... Wszystko wydaje się być tymczasowe, jakby się ktoś przeprowadzał. Kuchnia ładna... Półki, rękawice, chyba najlepiej ci wyszła w całym domu...Toaleta całkiem ładna. Niezłe ściany i podłoga, fajna wanna... Sypialnia rodziców. Mało gadania. Jest bez zarzutu, nic nadzwyczajnego... No i pokój dzieci... Jak by to powiedzieć... beznadzieja! Całość zawalona, mam wrażenie, że tam wogóle nie ma wolnej kratki. :ohmy: . Postaraj się :con:
Bryła i ogród 3/10 - bryła w porządku, ale na zdjęciu musiałem się dopatrzeć czegokolwiek, przez drzewa, które wszystko zasłaniały... 2 pkt. za dach, bo jest oryginalny, 1 za to, że jednak ta bryła przynajmniej była jakimkolwiek prostokątem...
Wnętrze 6,5/20 - to wygląda jak dom do połowy zbudowany! Szare ściany, wszystko walnięte byle gdzie. 1 pkt za ładne obrazki i te pomarańcze na stylowym stole 1,5 pkt za niezłą kanapę, tą białą półkę z książkami i kanapę przed TV, 2 pkt za kuchnię, 1 za toaletę, reszta, 1 za fajną fioletową ozdobę w sypialni + ładne łoże.
9,5/30 - może i mały, ale wygląda na to że ten dom to dopiero może być przytulny, jak ściany będą wyglądały jak pomalowane i kupisz tam parę stolików, żeby wszystko sie nie walało po ziemi. Bo to taki w sumie bałagan, a nie umeblowanie.
Mam nadzieję, że przyjmiesz moją ocenę i się zabardzo nie zmartwisz
pozdro, BSI
|