osobiście nie znam się na tym visualnym stylu, ale chyba zacznę zgłębiać moją wiedzę na ten temat, bo wygląda wspaniale. *.* No i - japoński. A to jest to co tygryski lubia najbardziej ;pp
To może teraz wg. swoich kryterii skomentuję te simy:
Pierwszy to na pewno kobieta? Nie pasuje mi taka sukienka do płci przeciwnej, ale nieważne. Widać, że się z tymi falbankami napracowałaś. Albo miałaś prostą robotę - nie znam się na tworzeniu lub przerabianiu dodatków
Drugi jest najlepszy *.* Te włosy! Ach. I jeszcze ten kapelusz. Wspaniały jest. Taka mieszanka ciemnego niebieskiego z czarnym. Świetnie. Ten strój też jest ładny, tylko że na końcu te... e... jak to nazwać... Dobra tam. xd A tak w ogóle to jest cholernie przystojny xF
Trzeci czerwień z czernią. Wspaniałe połączenie, rodem z gothicu. (dobra, wiem, że z japonii xDD) Nie pasują mi jednak te gogle ;p W ogóle nie lubię tych gogli w simsach, co im naszło, żeby zrobić jakieś takie dziwadło ;o A tak w ogóle to ciekawe ubranie. xd
Czwarta odchodzi chyba od całej groteskowej atmosfery ;p Świetne ma włosy, ale ubranie to chyba takie bardziej klasyczne, co? ;p Ach, nie! Koturny

3.
Piąty jest megaprzystojny. Ach, och. Tylko te gogle mi tu nie pasują. Ale on jest po prostu uroczy.

3333.
Tyle. Powtórzę, że nie znam się na tym wszystkim, więc komentuję wg. mojej wiedzy, oraz inteligencji. No, może dojdzie tu jeszcze jakiś styl... Taa. xDd Jakiś na pewno.
Pozdrawiam ; *