View Single Post
stare 21.12.2007, 21:30   #4
Tuśka
Guest

Domyślnie Odp: Simki by Janvier

Wiesz po obejrzeniu wszystkich dokladnie wyszlo to co mi sie nie podoba. Mianowicie nie jest tego dużo. Asz 2 rzeczy.
Pierwsza to wlosy u murzynki. Za przechstronne. Nie wiem jak to nazwać. Niech bedzie za wielkie
A druga to do tej z ciemnymi ta co mówilam, że jest idealna wcale taka nie jest!
Jakby to powiedzieć? Ma dlugą twarz i te kolczyki niepasują do stroju.

Na tyle by bylo mojej gadki. To są tylko male szczeguly. Nie są wczale takie ważne ta wiec moja ocena sie nie zmienia.
Pierwsza - Piekna, cudowna kto by pomyślal, że rude mogą być tak piękne? 10/10
Druga - Co do wlosów. Owszem są "wielkie" ale dopasowane do postaci. Z daleka tak to zrobilaś, że widać jakby byly normalne. Ocenka 9,9/10 Jest brzydsza od pierwszej ale także śliczna.
Trzecia - Hm... Ona jest taka orginalna. Spokojna lalka barby. Można by powiedzieć, że powinna chcieć zalorzyć rodzine a nie romansować. Jest spokojna i ladna. 10/10 Nie wiem która ladniejsza ta czy pierwsza.
Czwarta - Ma ciekawą fryzure i pasujący makijaż chociaż lepiej by wyglądal jakby dorzucić tam jakiejś czerwieni. Co do jej stylu. Jest odwarzny a zarazem elegancki.
Widać, że ma buty na dużym obcasie. 9,9/10
I ostatnia piąta - Jak już pisalam kolczyki jej nie pasują co dodaje jej orginalności. Styl sportowy pomieszany z eleganckim. Fryzura pomiedzy. Nie wiem pod jaki styl byla robiona ale wyszla ślicznie. 9,9/10 Taka jak mudzynka.

Rozpisalam sie jak to przeczytasz to gratuluje wytrfalości.
P.S. Przepraszam za bledy ortograficzne i interfunkcyjne :*

Pozdrawiam Tuśka