View Single Post
stare 22.12.2007, 19:52   #34
Ala20

Reputacja: 10
Excl Help!!!!!!!!!!!

Ostatnio kupiłam sobie Moda z H&M.Zaczełam je instalowac i wyskoczył mi komunikat zeby na wszelki wypadek zrobic kopie
moich Zwierzaków,CPR i Simów 2.IDalszy ciag komunikatu zawierał tresc o temacie nie działajacych dodatkow.Jezeli bym zainstalowała akcesoria to moje dodatki by nie działały prawidłowo.Wiec po przeczytaniu dałam na OK.Zaznaczyłam jezyk itd.Zaczeło sie zaaktualizowanie moich dodatków.The sims 2-Prawidłowo,Zwierzaki-prawidłowo,Cpr-aktualizacja została przerwana(czy cos w tym stylu)!!!!!!!!!!!!!Probowałam kilka razy i to samo!!!Mam tylko te czesci simow.Zadnych wiecej.Bardzo mi zalezy aby te akcesoria działały!! ;( A i jeszcze cos.Po stierdzeniu błedu na koncu komunikatu było ostatnie zdanie mowiace o odinstalowanie i ponownym zainstalowaniu dodatkow.A nigdzy wczescniej tego nie robiłam wiec sie boje ze cos sie stanie z moini rodzinami i gra.Moja koleznaka kiedys odinstalowała i zainstalowała i jej simka teraz nie moze urodzic dziecka!!!Nie chce odinstalowywac gry!!!!!!!!Poooooooommmmmmmooooooooooooooooccccccc ccccccyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! ;( ;( ;( :gu: :gu: :gu: :gu:
Ala20 jest offline   Odpowiedź z Cytatem