View Single Post
stare 23.12.2007, 12:10   #4
Sheep-y

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: "Brennon" by haughton

Dom nie jest zły. Ale idealny też nie . Zacznę od rzeczy, która wywarła na mnie największe wrażenie - od ogrodu. Jest taki .. magiczny. Kocham ogrody, w których jest "nawalone roślin" (saama też często taklie robię). Bardzo ciekawy jest też pomysł z garażem, ale siłownia i pralnia są dla mnie za sztuczne. Co prawda, moja mama też miala kiedyś pralnię w piwnicy, ale to już inna historia. Nie podobają mi się meble w kuchni. Mam w grze takie same, i wiem, że z innymi ścianami i podłogą wyglądały by o wiele lepiej. W takim samym stopniu razi mnie podłoga w jadalni. Jest okropna. Z ciemniejszymi panelami wyglądałaby o wiele lepiej. Salon jest dobry. Ale byłby lepszy z inną podłogą i/lub pokryciem ścian. Łazienka jest chyba najlepszym pomieszczeniem w tym domu. Gabinet plasuje się na drugim miejscu, gdyż jest trochę zbyt szary. Sypialnia jest OK, podoba mi się połączenie jasnego drewna i niebieskiego. Druga łazienka, jestety jest dużo gorsza od pierwszej. Nie podoba mi się lustro i pstrokaty dywanik. No i znowu: podloga. Pokój chłopca jest przyjemny dla oka, cieplutki. No ale łazienka... Można dostać od niej oczopląsu.
Nie przypadł mi do gustu twój sposób łączenia kolorów. Może jest dla mnie zbyt odważny? Osobiście wolę klasyczne polączenia.

5,5/10
Sheep-y jest offline