View Single Post
stare 23.12.2007, 22:24   #11
Nikara
Guest

Domyślnie Odp: "Brennon" by haughton

Powiem jedno: masz cholerny talent. I świetne dodatki. xD Ten Ariel w pralni mnie rozbawił. ;p Mam pytanie: ten rowerek do ćwiczeń w siłowni jest ściągnięty?

Piwnica
Dużo urozmaiceń w postaci dodatków, ale za to można poczuć się jak w prawdziwym domu. Wyobraźnią chodziłam za simem i wszystko oglądałam dookoła. Na prawdę można to poczuć Najlepsza była dla mnie pralnia. xd

Pierwsze piętro
Faktycznie. To serce domu na prawdę spełnia jego rolę. A wspaniale oszklony salon daje niewyobrażalne efekty. Kuchnia także mi się podoba zważając na te ceglane ściany. Uwielbiam takie efekty w pomieszczeniach kuchennych ;p Gabinet też jest wspaniały.

Drugie piętro
Wspaniale wygląda hol u góry, z którego widać cały salon na dole. Dobrze pasują tam te dywany. Nadają temu pomieszczeniu charakter
Główna sypialnia szczególnie przypadła mi do gustu, zważając na ten błękit. Chociaż i tak nie pobije wspaniałej zieleni w pokoju Philipa. I jego łazienki. Taka żywa, nadając energii xd Druga łazienka też jest ładna, ale jak dla mnie za duża jest ta kabina, a kibel za bardzo "odizolowany" od reszty pomieszczenia.

Ogród
Zachwyca. Mocą kwiatów, ciekawej kompozycji i tym wielkim stawem. Szczególnie podoba mi się kącik do grillowania.

Ogółem? Wspaniałe ;o Zwykle nie lubię przedobrzenia dodatków, ale ten dom naprawdę mi się podoba.
Uczepię się tylko dachu, który wydaje mi się za czarny na taki dom.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.