View Single Post
stare 23.12.2007, 21:24   #8
Nikara
Guest

Domyślnie Odp: "Brennon" by haughton

Powiem jedno: masz cholerny talent. I świetne dodatki. xD Ten Ariel w pralni mnie rozbawił. ;p Mam pytanie: ten rowerek do ćwiczeń w siłowni jest ściągnięty?

Piwnica
Dużo urozmaiceń w postaci dodatków, ale za to można poczuć się jak w prawdziwym domu. Wyobraźnią chodziłam za simem i wszystko oglądałam dookoła. Na prawdę można to poczuć Najlepsza była dla mnie pralnia. xd

Pierwsze piętro
Faktycznie. To serce domu na prawdę spełnia jego rolę. A wspaniale oszklony salon daje niewyobrażalne efekty. Kuchnia także mi się podoba zważając na te ceglane ściany. Uwielbiam takie efekty w pomieszczeniach kuchennych ;p Gabinet też jest wspaniały.

Drugie piętro
Wspaniale wygląda hol u góry, z którego widać cały salon na dole. Dobrze pasują tam te dywany. Nadają temu pomieszczeniu charakter
Główna sypialnia szczególnie przypadła mi do gustu, zważając na ten błękit. Chociaż i tak nie pobije wspaniałej zieleni w pokoju Philipa. I jego łazienki. Taka żywa, nadając energii xd Druga łazienka też jest ładna, ale jak dla mnie za duża jest ta kabina, a kibel za bardzo "odizolowany" od reszty pomieszczenia.

Ogród
Zachwyca. Mocą kwiatów, ciekawej kompozycji i tym wielkim stawem. Szczególnie podoba mi się kącik do grillowania.

Ogółem? Wspaniałe ;o Zwykle nie lubię przedobrzenia dodatków, ale ten dom naprawdę mi się podoba.
Uczepię się tylko dachu, który wydaje mi się za czarny na taki dom.