Miłowo:
Ćwir: Kasandra zerwała z Donem i wprowadziła się do Marzyciela(jak mu tam? :shifty: ) i planują ślub. Ojciec Kasandry i Aleksander zostali w domu(nie opiekuję się nimi

)
Marzyciel: Stary Marzyciel chce wziąć ślub z Kasandrą. Szczepan wskrzesił swoją matkę Mariolę i się wyprowadzili i są na razie w skrzyni rodzin

Szczepan nie może skontaktować się z Lilianą i już coś podejrzewa...
Kaliente: Dina siedzi sama w domu i nie planuje już ślubu z Ćwirem (kurcze jak on się nazywa?), a Nina chajtnęła się z Donem i mają bliźniaków Samantę i Hektora
Lotario: Don odpuścił sobie Kasandrę i ożenił się z Niną Kaliente
Biedak: Balbina(w ciąży jeszcze ze swoim byłym i nieżyjącym mężem) wzięła ślub z Romanem Linijką który wprowadził się do nich ze swoją córką (zapomniałam imienia). Damian myśli że Andżelika jeszcze go kocha ,no ale cóż

. Błażej jest już dzieckiem i chodzi do szkoły i na razie wiedzie mu się dobrze
Przyjemniaczek: Marysia i Daniel odnowili swoją miłość i mają trojaczki (OMG!!!)Asię, Filipa i Klaudię; Andżelika i Liliana powoli się godzą, ale jeszcze są wrogami; znalazły miłość u bliźniaków Przytulniak - Liliana u Feliksa, a Andżelika u Maksa i planują iść na studia. Andżelika zaszła przedtem w ciążę z Damianem Biedakiem, ale niestety poroniła kilka godzin przed porodem. Od tamtej chwili nie nawidzi swojego byłego, a Liliana nie może i nie chce znaleźć sposobu na powiedzenie Szczepanowi że z nimi koniec.
________
Najwięcej rozpisałam się u Przyjemniaczków, bo to moja ukochana rodzinka by maxis

. W innych miastach ani razu jeszcze nie byłam i na razie nie planuję
Pozdrawiam :*