Super dom! Bryła ładna i wyjątkowo spodobało mi się to takie lustrzane przejście pomiędzy wejściem do domu a garażem, ale reszta lustrzana niestety przesadzona :p (powiedz skąd ją masz

I czy kosztuje ;p) ... W salonie spodobało mi sie wszystko oprócz tej całej zebry na ziemi (nie pasuje, a ja nie lubię kłusownictwa!) Samochód nawet pasuje do całokształtu ;p Bardzo spodobał mi się "ogromny" basen

W ogrodzie masz wszystko bezbłednie i świetnie! Kuchnia bardzo nowaoczeno-nowatorska, ale mi się spodobała. Trzochę mi się kuchenka nie spodobała. Jakaś dziwna

)... No i sypialnia strasznie spodobało mi się
boczne (nie górne ;p) oświetlenie. Biórko z wyposażeniem jest super. No i na koniec toaleta. Ozdoby fajne, chociaż troche zbyt porozstawiane; zlew i sedes mi się spodobały. Ogólnie daję...
Bryła - bez zarzutu - jest na 9 - basen daje ci bonusik xD 10/10
Podwórko - zawaliłaś sprawę z tym lśniącym podjazdem, reszta w sumie jakoś by przeszła, gdybyś dała po bokach oświetlenie - 8,5/10 miało być ale ogród piękny więc bonus! - 9,5/10
Wnętrze - nie za duże, stylowe, zaskakujące - przez kuchenkę i troche poroztawiane akcesoria toaletowe... 18,5/20
no więc ogółem mamy... 38/40 - tak trzymać! Dom jest fenomenalny, jeśli chodzi o wystrój.
Skąd wzięłach meble do salonu (podłogę lustrzaną, stojak na buty, lustro drzwi, kanapa z fotelem , stół z książkami i firanki - tak mi się spodobały strasznie

) mogła byś podać?