Ja wiem że temat jest stary, ale szukałam i nie znalazłam innego na ten temat. Mam ten sam problem-gdy moja simka z nastolatki zamieniała się w dorosła to nagle całe ciało oprócz głowy stało się białe w niebieskie napisy. A jak inna simka pojechała na parcelę publiczną to jakaś obca simka też tak miała. Pierwszy raz mi się to zdarzyło. Nigdy nie miałam skinów z internetu, zawsze tylko te maxisowe. Ale miałam inne dodatki, wywaliłam wszystkie i nic. O co chodzi? :/
edit:
próbowałam najróżniejszych sposobów, m.in zamianę w wampira, uśmiercenie a potem wskrzeszenie, aż wreszcie za pomocą boolpropa i "set to birthday" udało mi się zrobić z niej emerytkę i ta miała normalne ciało i teraz pytanie-jak myślicie, czy jeśli zrobiłabym z niej z powrotem dorosłą to miałaby normalne ciało? I jak to zrobić? Da się pomocą jakiegoś kodu?
edit2: wiem już jak zrobić to za pomocą SimPE ale niestety strona na której można go ściągnąć nie działa. czy ktoś mógłby mi go wysłać? adres e-mail podam w prywatnej wiadomości. z góry dzięki

i przepraszam że tak troszkę nie na temat