View Single Post
stare 03.01.2008, 15:01   #7
mario

Reputacja: 20
Domyślnie Odp: Obrońcy Śmierci - serial fantastyczny

Cytat:
Myślę, że będą z Ciebie ludzie.
Oglądałam „ Przypadkowe Szczęście „ ale nie komentowałam, bo nie chciałam Cię stresować. Z lekka troszkę przynudzasz w tym serialu. Lepiej go zakończ już szybko i idź do przodu.
Proszę, powiedz w jaki sposób przynudzam, bo kręcę niedługo ostatni odcinek II serii i chciałbym, żeby wypadło jak najlepiej. A propos, tak szybko go nie skończę, bo szykuję III serię. Ale to dopiero po skończeniu Obrońców Śmierci.

Cytat:
Do kosiarza zrób sobie niewidzialne włosy, w warsztacie weź łysą męska lub damską fryzurę i pomaluj w programie wszystkie tamte pliki na czarno.
Próbowałem coś zrobić, ale jak wezmę łysą pałę, to wystaje jej dość sporo. A jak mam pomalować na czarno?

Cytat:
Czasami w dialogach za dużo gadasz, powtarzasz się i wyjaśniasz tak, że mam wrażenie iż myślisz, że imbecyle ten film będą oglądać. Czasami lepsze są niedopowiedzenia.
Mam straszną skłonność do jak najlepszego wyjaśnienia danej sprawy i tak rzeczywiście (sam to czasami widzę) niestety wychodzi. Ale dobrze, postaram się to zmienić.

Dziękuję za twój dość obszerny komentarz, jakie zwykle sobie cenię.

Żeby serial nie był jakiś nudny i straszny, nie zabraknie również wątków humorystycznych.
mario jest offline   Odpowiedź z Cytatem