View Single Post
stare 03.01.2008, 16:06   #8
Anastazja
Guest

Domyślnie Odp: Obrońcy Śmierci - serial fantastyczny

Cytat:
Napisał Désignér
Proszę, powiedz w jaki sposób przynudzam, bo kręcę niedługo ostatni odcinek II serii i chciałbym, żeby wypadło jak najlepiej.
Nie chciałam Cię urazić.
Po prostu męczy mnie jak oglądam, kiedy sim sobie robi jedzenie, kiedy są sceny w których nic się nie dzieje.
Na przykładzie " Przypadkowe szczęście II odc. 4: Sprawa dla IFI " - Dajesz całe utwory muzyczne, dużo długich dialogów, oglądam w sumie ciągle rozmawiające simki, nic w tym odcinku mnie nie zaskakuje, taka zwykła obyczajówka to jest, takie flaki z olejem. Każda rzecz która się dzieje jest jakby oczywista, może to przez tą jednostajną muzykę, może przez to, że w dialogach dobitnie wszystko wyjaśniłeś. Nawet pożar, bez muzyki grozy, nawet zamiany w dzieci, na mnie wrażenia nie robią - to wszystko zlewa się z tymi rozmawiającymi simkami. Takie są moje odczucia. Patrzę na licznik czasu, kiedy odcinek się skończy. Ja tak zareagowałam. Nie komentowałam Ci tego serialu, chociaż obejrzałam parę odcinków. Po prostu nie przekonałeś mnie do niego.
Uważam, że filmy robisz dla siebie, grasz dla siebie i nie zamierzam CI się wtrącać.

Cytat:
Napisał Désignér
Próbowałem coś zrobić, ale jak wezmę łysą pałę, to wystaje jej dość sporo. A jak mam pomalować na czarno?
Dzieje CI sie tak dlatego, że nie masz niewidzialnej skóry dla sima.
Skóra Ci się ściągnie z tych stron
http://thesims2.ea.com/exchange/sear...=new&x=12&y=10
http://thesims2.ea.com/exchange/sear...ew=new&x=8&y=7

Jednak posłuchaj mnie. Tam jest syf z mogiłą i zanim trafisz na tą niewidzialną skórę, to zdążyłbyś sobie zafajdać cały downloads, tak że do ładu nie dojdziesz. Już nie raz z tego powodu cierpiałam. ;(

WAŻNE. Rozpakuj pliki przez Clean Installer.
Lub jak wolisz, wytnij sobie swój dobry downloads, schowaj w bezpieczne miejsce, pościągaj sobie kosiarzy, wejdź do warsztatu, zbuduj swojego kosiarza z niewidzialną skórą, oczami, itp. zapisz go na pulpicie, wywal syf z downloads, wklej ponownie, ten wycięty swój dobry folder downloads, i zainstaluj sobie tego idealnego kosiarza, którego zrobiłeś. Na koniec wpakuj go do oznaczonego folderu.

Pytasz mnie
A jak mam pomalować na czarno?
Można to zrobić w programie graficznym.

Jak masz jakieś pytania lub problemy, to załóż sobie temat na forum i proś o pomoc.
JA tylko chciałam CI pomóc, bo zobaczyłam filmik, z którego może coś fajnego wyjść. Jednak nie mam czasu, prowadzić Cię za rączkę po tajnikach gry sim.
Więc proszę nie pytaj mnie już o nic.

Nowy filmik, zapowiada się nieźle.
Pokaż to co robisz komuś, komu wierzysz i kto Ci nie będzie mydlił oczów, tylko obiektywnie oceni twój trud.
Buzi :* i powodzenia.
  Odpowiedź z Cytatem