View Single Post
stare 08.01.2008, 19:16   #39
MiQued93
Guest

Domyślnie Odp: kolejna kawalerka by me :P

Kochani to będzie mój debiut w ocenianiu na tym forum. Jakoś tak smutno bez podpisu pod moim nickiem no ale trzeba sobie zasłużyc... Jak w wojsku normalnie ale ok już oceniam... A więc z zewnątrz dom fajny, nic więcej, nie jest boski i nie jest przekierowywany do mojego niekulturalnego przymiotnika. A w środku to jak u mojej babci. Dom ma kilkadziesiąt lat i są *****iaste czerwone cegiełki. Ej normalnie Bosko. A więc teraz lampa. Rzadko spotykane no ale rozumiem skoro twoja simka lubi okna w ubikacji Kopuła - No soryt ale to mi się kojarzy z Bazyliką św. Piotra. W ogóle z jakąś świątynią, bazyliką, moim kościołem xD Teraz czas na kuchnie. Są cegiełki a o nich się wypowiedziałem. Jednak to bardzo pomysłowe, normalnie ci ściany nie podpali chodź to szanse 1 na milion. Jadalnia czy to coś innego po zdjęciach kuchni chyba najlepsza. Najlepsze co w tych nie mówię już jakich progach jest. Ubikacja też fajna, normalnie poduszka pod szyje, kwiatek do "kocha, nie kocha" i darmowa telewizja ze sznurkiem jako wyłącznik. Sypialnia mi się nie podoba.. A wiesz co? mam prawie identyczny obrazek w domu i co gorsza sam go zrobiłem w wieku 3 lat xD Zamiast adorowac laski z piaskownicy to sie interesowałem pędzlami i farbami zewnętrznymi. Ta półka z książkami to normalnie już żal. Na koniec łazienka. Jest fajna, spoko, słupek mi nie pasuje. Teraz lot ptaka - tu wygląda bosko. I to tylko moje zdanie. I nie myśl że mnie wkurzyłaś, ja kocham takie domy opisywac własnym zdaniem. No i to chyba tyle, Bye!