View Single Post
stare 09.01.2008, 15:32   #31
kiki
Guest

Domyślnie Odp: Pierwszy dom kago-to-ja

Bryła wygląda jak podwójna stodoła. Ogród... (?) Ot, kilka drzew na krzyż, i to wielkie puste jezioro na środku. Nie, nie.
W środku nieco lepiej. Chociaż odrzucają mnie te gigantyczne, ciemne i prawie puste pomieszczenia. Ale muszę przyznać, że jednak postarałaś się z tymi meblami.
Ogółem dom jest monotonny, nudny i taki mroczny :p
I kilka rad na przyszłość:
*Jeśli dopiero zaczynasz, to lepiej wybierz małą lub średnią parcelę.
* Nie szalej z wielkością. Buduj na razie jednorodzinne domy, z paroma pokojami i dużą ilością światła wewnątrz. Albowiem nie liczy się ilość, jeno jakość ^^
* Rodzaj dachu nie musi być czworoboczny i idealnie przylegać. Najciekawiej jest eksperymentować ^^
* Jak już mówiłam, meble dobrałaś ładne. Acz jest ich za mało. Np. w pokoju nastolatki umieściłaś łóżko, etażerkę, i ten niby-wieszak na ubrania, co chyba zastępuje szafę. No i jeszcze ta sztalugę, ło. Ale na przykład nie ma biurka (gdzie ma odrabiać lekcje???) ani nawet żadnej rozrywki, np. wieży stereo czy kompa. Przypomina raczej pokój jakiejś surowej i konserwatywnej babci, aniżeli nastolatki ^^
* Jak najwięcej kwiatów i drzew ^^ Szczególnie drzew ;]

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.