View Single Post
stare 11.01.2008, 20:51   #25
Jupiter
Guest

Domyślnie Odp: Prosze o pomoc - czerwone ściany

http://www.sis.com/ kliknij DOWNLOAD
Ja z problemem niestety sobie nie poradziłem i nie korzystałem dodatku który wywoływał u mnie miganie ścian. Nie za wiele grywam w gry, więc trochę szkoda było mi kasy na średnio potrzebną mi kartę.Jeśli powiększysz sobie pamięć RAM to będziesz oczywiście mogła zainstalować sobie inne dodatki (teoretycznie to nie musiałabyś rozbudowywać, ale gra z pewnością nie działała by płynnie) Jeśli byś zrezygnowała zainstalowała jakiś starszy dodatek jak np Na studiach i zrezygnowała ze Zwierzaków migające ściany by już nie migały Problem zaczął sie pojawiać z tego co wiem to od Rozrywki Rodzinnej. Przy wyborze karty graf. raczej trudno mi doradzić. Trzeba by wiedzieć czy potrzebna będzie ci ona tylko do simsów czy grywasz też w Crisisa, magistrala AGP, PCI-E, a może PCI? Mimo, że na wiosnę Nvidia ma wpuścić nową serię kart, starsze których ceny spadają są ciągle zdatne do użytku. ta i ta są bardzo tanie(wyprzedaż) i całkiem dobre (na PCI-E)

EDIT: sorki, nie zlookałem że masz laptopa(tamte wyżej już nie wchodzą w grę), tu z wymianą grafiki jest już gorzej , a czasami nawet nie możliwe. W tym wypadku raczej ci nie mogę doradzić żeby nie wprowadzać cię w błąd.

Ostatnio edytowane przez Jupiter : 11.01.2008 - 20:57
  Odpowiedź z Cytatem