View Single Post
stare 14.01.2008, 18:58   #2
haughton

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: "Kosta" autorstwa Arlida.

Bryła domu wygląda ciekawie, tylko ma bardzo mało okien (przynajmniej od frontu), więc zastanawiam się dlaczego w domu jest tak jasno i niemalże słonecznie, może przez kolory. Labirynt od frontu sprawia wrażenie jakby był tam postawiony tylko dlatego, że miałeś dużo wolnego miejsca do zagospodarowania i moim zdaniem nie pasuje do tego typu budynku. 5/10

Bardzo podobaja mi się te ładne, żywe kolory, których pełno w domu, ciekawie wyglądające miejsce do odpoczynku w ogródku oraz kuchnia. Podstawowe pytanie - dlaczego dom jest tak duży, skoro ma tylko jednego mieszkańca i w związku z tym po co stół w jadalni na 8 osób? Najmniej podoba mi się sypialnia - wygląda jak grobowiec rodem z Tomb Raider'a i przesadziłeś z tymi lampami na suficie. To już drugi projekt na forum, gdzie widzę pralnię (czyżby pomysł zaczerpnięty ode mnie?), ciekawa koncepcja, tylko po co dywan obok pralki? Nie widzę też rzutów pięter więc ciężko się zorientować w układzie pomieszczeń.
Niby ładnie w środku, ale trochę brakuje mi klimatu, charakteru, czegoś co sprawi, że zapamiętam na długo Twoją pracę. 5/10

Ostatnio edytowane przez haughton : 14.01.2008 - 19:01
haughton jest offline