Cytat:
Napisał miracle
Hmm... No więc... Trochę tego będzie. =D
Nie mogę zdobyć tych celów [zawsze mam problem z odmianą słowa 'cel' xd] :
-baw się z tubylcami,
-poznawaj miejscowe zwyczaje,
-znajdz zakopany skarb [wiem tylko,m ze trzeba kopac w ziemi. nie wiem gdzie, ile i kiedy.  ]
-bij się w piersi, jak prawdziwy góral,
-Pokazuje mi wszystkie miejscowe widoki,
-Zdobądź album na zdjęcia, aby pokazywać je przyjaciołom,
-pierścienie drzwene opowiadają ciekawe historie,
-naucz się tańczyc jak mieszkańcy gór,
-idź za przewodnikiem, który pokaże pięć nowych widoków,
- ukłoń się,
-naucz się odprężać na sposób mieszkańców gór.
No. To tyle. xD
[przperaszam za jakiekolwiek błęd y, ale nie mam siły już dziśiaj myśleć. ;*]
|
Postaram się Ci pomóc.
1.baw się z tubylcami-> to chyba chodzi o to, aby nauczyć się tego tańca, co przy wieży tańczą w Wyspie Twikkii nie wiem jak dokładnie się nazywa ale sprawdzę.
2.poznawaj miejscowe zwyczaje-> czyli musisz poznać zwyczaje tych trzech lokacji tzn. jak się zachowują np. w wiosce takemizu jest ukłon itp. mam nadzieje, że chodzi o to.
3.znajdz zakopany skarb-> a tutaj również mam problem, tzn. ja wykopałam taką mapę na której pisało, że moge znaleźć skarb a ten skarb jest zaznaczony krzyżykiem na mapie ale nie wiem jak z niej korzystać. Wykop ją z ziemi ale z plaży (ja wykopałam z plaży)
4.bij się w piersi, jak prawdziwy góral-> mi ta opcja się zaznaczyła jako spełnione jak się nauczyłam gestu powitalnego w Trzech Jeziorach
5.Pokazuje mi wszystkie miejscowe widoki-> jak wszystkie to chyba musisz jechać na wszystkie wycieczki z przewodnikiem w trzech lokacjach.
6.Zdobądź album na zdjęcia, aby pokazywać je przyjaciołom-> tutaj na 100%- porób pare zdjątek w jakiejś lokacji, ale tylko tym aparatem cyfrowym co mają. Jak przyjedziesz do domciu to kliknij na komputerze i tam jest Zamów zdjęcia. Póżniej wybierasz zdjęcia jakie mają sie znaleźć w albumie i w prawym dolnym rogu jest zamów album.
7.pierścienie drzwene opowiadają ciekawe historie-> pierścienie drzewne? nie spotkałam nigdy takiego czegoś, jakby ktoś wiedział to niech napisze.
8.naucz się tańczyc jak mieszkańcy gór-> naucz się tańczyć jak mieszkańcy gór w Trzech Jeziorach tego tańca zwyczaowego.
9.idź za przewodnikiem, który pokaże pięć nowych widoków-> myślę, że musisz się wybrać na pięć wycieczek. w róznych lokacjach
10.ukłoń się-> w Wiosce Takemizu naucz się ukłonu, ja robiłam tak, że klikłam na jakiiegos sima w WT i robiłam z 10 razy gest->ukłoń się w końcu sim się nauczył.
11.naucz się odprężać na sposób mieszkańców gór-> myślę że chodzi tu o masaż szwedzki czy jakoś tam. Wejdż do tego domku gdzie jest masaż i kliknij na tego co robi ten masaż i poproś o naukę. Trochę czasu minie i sim się nauczy.
To wszystko. Mam nadzieję, że trochę pomogłam. Pozdrawiam.