View Single Post
stare 24.01.2008, 09:11   #9
Sheep-y

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Uporządkowany chaos - Dom rodziny Motylek

Cytat:
Mi się nie podoba. Jest zupełnie nie funkcjonalny. Po co te pierdółki chociażby w łazience? Żeby było ładnie? .
No.. dla mnie jest ładnie.. skoro Ci się nie podoba to trudno- każdy ma inny gust.

Cytat:
Już nie wspomne o salonie bez telewizora. Co w nim simowie mogą robić oprócz patrzenia na porozrzucane pamiątki i słuchania muzyki? Nic. Jeszcze przeboleje telewizor, ale nawet komputera nie ma! Nawet telefonu nie widze.
Moim zdaniem słuchanie muzyki i czytanie książek jest o wiele lepszą rozrywką niż oglądanie telewizji. Komputer jest natomiast zupełnie zbędny. Tylko nieliczni moi simowie mają go w domu. Telefon jest, ale na czas robienie zdięć skasowałam go - ot taki mój mały kaprys. Zazwyczaj znajduje się on w przedpokoju.

Cytat:
ten paskudny krasnal ogrodowy (byłem pewien że takie wątpliwe "ozdoby" wyszły z mody 15 lat temu).
I właśnie dlaego tu są. Ja je lubię (przypominają mi baaardzo wczesne dzieciństwo)

Cytat:
Oceniając (i tworząc) domy biorę pod uwagę czy nadają się też do życia dla ludzi, nie tylko dla Simów.
No niestety- moje domy są głównie dla simów.

Cytat:
Wedlug mnie lepsze by bylo ustawienie tam drewna jak w saunie i podlogi drewnianej, lakierowanej
Drewniania łazienka jest fajnym pomysłem. Może wykorzystamn go w kolejnym domku... Ale lakierowanej podłogi nikt u mnie nigdy nie zobaczy- nie lubię jej, pozatymnie mam jej w grze (ale jakoś mi za nią nie tęskno)

Cytat:
Taki Sobie
Pozdr.
Mam do ciebie ogromną prośbę- jeśli nie masz zamiaru napisać o moim domu nic sensownego, to poprostu sobie odpuść. Przeżyje bez twojego komentarza.

Dziękuje za wszystkie komentarze. Bardzo ważne są dla mnie komentarze miałe jak i te pełne krytyki. Dzięki nim mobilizuje się do dalszej pracy. Niestety-- nia mam zamiaru zmieniać stylu, gdyż źle gra mi się w czyściutkich i idealnych domach (może dlatego, że wychowałam się w bałaganie).

Ostatnio edytowane przez Sheep-y : 24.01.2008 - 09:20
Sheep-y jest offline