View Single Post
stare 25.01.2008, 15:56   #16
Sheep-y

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Dom rodziny Ignaszak

O! A ja mam ochotę troszkę się rozpisać.

Bryła- nie lubię tak strasznie wysokich domów. Kolorystycznie nie pasuje mi kolor cegieł w połączeniu z kolorem dachu.
Ogród- pare roślinek, wszystko wyłożone kafelkami. Podoba mi się to biało-czerwone coś z przodu domu (czy to są róże?)
Korytarz- Nie rozumiem dlaczego jest on taki duży skoro stoi tam tylko posłanie dla psa (swoją drogą szare do drewna- nieee!) i wieszak. Lustro na ścianie i wieszak na smycze nie zmniejszają uczucia pustki.Śmiem także twierdzić, że lepiej pasowałby tu tradycyjny telefon.
Salon- wszystko poustawaiane tak "przy ścianach". Poduszki na podłodze wyglądają odrobinę nienaturalnie. Podoba mi się stojak na płyty i schody.
Kuchnia- no cóż- strasznie tu pusto. Szafki są tylko przy jednej ścianie, na kolejnej wisi kolorowy, nie pasujący do całości obraz a na środku stoi stół i cztery krzesła. A! Zapomniałam jeszcze o miskach dla psa, które widać na rzucie, ale niestety nie na zdięciach "ogólnych". Ładny zegar.
Łazienka numer jeden- bardzo przyjemna dla oka, w przyjemnej kolorystyce, do tego moja ulubiona wanna- no nieźle. Tylko szfki, mydło i zlew dziwnie znajome- czy nie były casem w którymś twoim poprzedim domu ustawione w ten sam sposób? Tak, czy inaczej - moje ulubione pomieszczenie w całym domu.
Karytarz na piętrze- tak jak i korytarz na parterze- baaaardzo przestronny. Komputer na korytarzu? - OK, przeżyję, ale ta świecąca się na niebiesko drukarka!
Sypialnia- och bardzo miła Firanki troszkę nie pasują. Podoba mi się obraz nad komodą.Tylko znowu wszystko jest ułożone tylko przy ścianach, tak "w kwadrat"
Pokój dziecięcy- brakuje mi tu czegoś na ścianach. Jakiś obrazków, pułek z zabawkami.Zabawek też jest mało. Rozumiem, że dziecko po urodzeniu będzie malutkie, ale jak już wstawiłeś domek dla lalek to mogłęs pomyśleć też o innych zabawkach.
Łazienka numer dwa- znacznie gorsza od tej pierwszej. Pusta i trochę nudnawa. Ale czerwony nocnik dodaje jej radości

Ogółem- coś ok. 4/10
Sheep-y jest offline