View Single Post
stare 26.02.2004, 17:42   #83
Nai
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Gumka@Feb 22 2004, 12:15 PM
To naprawde dziwne.JA raz miałąm sytułacje moze nie tak śmieszna,jak dziwna.
Włączyłam the sims(Miałam jeszcze zwykłe)i pokazała się ta mapka i popatrzyłam dokładnie na jeden z domów,a kąkretnie na zdjęcia mieszkańców tego domu nie uwiezycie(Chyba ze tak samo mieliście)zamiast zdjęć domowników były trzy takie same głowy(czerwone)I były tak odwrucone.Czy to normalne?
to raczej niezbyt normalne ale miałam tak samo w zwierzakach
moi simowie jadą na starówkę a tu zacina się gra i restartuję komputer, włączam simsy i też sątakie podobizny klikam tam i wyłącza się gra jak eksimtowałam też no ale pare zostawiłam tych dziwnych rodzin i zainstalowałam gwiazdę, jajeżdżam myszka na dom z ta dziwną rodziną i wyłącza się gra bez jakiego kolwiek klikania !!! Nawet nie zdązyły się pojawić w takiej niebieskiej ramce te podobizny
i na dodatek nie mogłam zrobić rodziny bo jak najeżdżałam myszka na ten znaczek tworzenia rodziny to też wyłącza się gra.
potem zainstalowałam Abrakadabra i wszystko wróciło do normy podobizny były ok i sobie nimi normalnie grałam
Gra The Sims jest fajna ale i dziwna serio!!!

----------

Tak więc miałam simkę i odwiedziła ją sąsiadka
simka akurat chciała popływać, weszła na trampolinę już miała skakać gdy sąsiadka podeszła bo chciała porozmawiać, ja patrzę a tu moja simka stoi na wodzie i rozmawia z siąsiadką która stoi na trampolinie. Dziwne, co???
  Odpowiedź z Cytatem