View Single Post
stare 26.02.2004, 20:37   #10
Saper_X
Guest

Domyślnie

No no no... niemal szczęśliwe zakończenie dramatycznego rozwoju akcji. Wspaniała ta Telenowela. Poczekajcie na moją. A propo mojej historii to komu ona tak właściwie się podobała, bo nie wiem czy jej kontynuacja ma sens? :unsure:

Oto powtórka:

Cytat:
ODCINEK 1:
Pewna dziewczyna o imieniu Melisa Marton mieszkała w małym domu ze swoim bratem Michaelem. Oboje nie znali swoich rodziców, wychowywali się w domu dziecka. Michael poszedł na studia aktorskie i okazało się, że chłopak ma prawdziwy talent. Melisa chcąc pomóc mu awansować ćwiczyła razem z nim poszczególne sceny. Czasem nawet szyła dla niego kostiumy. Ona również miała talent aktorski, ale nikt tego nie zauważał, ponieważ dziewczyna była bardzo nieśmiała. Chłopak grał jedną z głównych ról w filmie „Sztuka Kreatywności” opowiadającym o modelkach, aktorach i biznesmenach. Zaledwie po nakręceniu 84 odcinków, reżyser zrezygnował z dalszego kręcenia, a ponieważ film był bardzo popularny, zaczęto szukać kogoś kto byłby zdolny go zastąpić. Wybór padł właśnie na Michaela. I tak zaczyna się cała historia.

ODCINEK 2:
Kilka dni później Michael wrócił z pracy i powiedział do Melisy:
- Cieszę się z tej nowej posady i dziękuję Ci za wszystko co dla mnie zrobiłaś.
- Nie przesadzaj. Przecież wiesz, że zawsze chętnie Ci pomogę – Odparła Melisa.
- Mam dla Ciebie niespodziankę. – Powiedział Michael. Melisa nie odpowiedziała.
- Chciałbym, żebyś zagrała w filmie, który reżyseruję.
- Rety! Chyba nie mówisz poważnie! Przecież ja się nie nadaję. – Odpowiedziała zaskoczona Melisa.
- Ależ oczywiście, że się nadajesz. To właśnie dzięki Tobie jestem kim jestem.
Teraz przyszła pora na rozpoczęcie twojej kariery. Tylko nie mów że NIE.
- Przecież wiesz, że ja nigdy bym Ci nie odmówiła.
- Nasz samochód przyjeżdża jutro o godzinie 8:00, więc musimy wcześnie wstać.
Z przyjemnością zapoznam Cię z ekipą. Na pewno ich polubisz, oni Ciebie też.
Zrobiło się późno. Melisa i Michael poszli spać nie jedząc nawet kolacji. Dziewczyna była tak przejęta, że nie mogła spać, zaś jej brat spał jak suseł. Wkrótce zadzwonił budzik, wstali dokładnie o godzinie 6:00. Chłopak był wypoczęty, Melisa zmęczona i nadal niepewna
...

Czy mam pisać dalej???
Bo jak nikt nie będzie chciał to jaki to będzie miało sens...?
  Odpowiedź z Cytatem