View Single Post
stare 28.01.2008, 13:06   #9
Sheep-y

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Domek~~"Nowoczesnośćx2"~~

Nie podoba mi się. Bryła udziwniona na siłę, a to coś zielone (rozumiem, że to parasol) psuje do końca wygląd domu z zewnątrz. Wewnątrz meble są poustawaine tak... normalnie? bez wyrazu. Brakuje mi obrazów na ścianach (zwłaszcza w salonie). Salon jest zimny, nie chciałabym w takim przebywać. Czerwień pewnie miała to wszystko w pewien sposób "ocieplić" no ale... kolor czerwony i jeden kwiatek nie uczynią z tego pomieszczenia, salonu w którym chce się przebywać. W kuchni i jadalni jest już troszkę lepiej, ale i tak szczególnie mnie nie zachwyciło. Łazienka przypomina mi trochę... więzienie. Szaro-buro, pusto i nijako. I dlaczego ten kwiatek stoi na zasłonie!? Na górnej klatce schodowej stoi tylko kanapa (do tego w baardzo dziwnym miejscu) więc raczej nie ma czego oceniać. W pierwszej sypialni drażni mnie pościel- przywodzi na myśł szpital. A i pokrycie podłóg nie pasuje. Sypialnia numer dwa, odrobinę odbiega od reszty domu i to jest zdecydowanie plus. Miłe i ciepłe barwy, ale niestety bardzo dużo wolnego miejsca. 2/10
Sheep-y jest offline