View Single Post
stare 28.02.2004, 16:38   #11
Nai
Guest

Domyślnie

„Ciężko jest być gwiazdą”
Sabina Ludek mieszka w SimCity, jest świetną aktorką, która grała w wielu dobrych filmach. Jednak do szczytu swojej kariery przeszła po trupach (dosłownie).

Odc. 1
Uradowana Sabina wraca do domu swoim nowym BMW, pięć minut temu skończyła grać ostatnią scenę z filmu pt. „Dzień Sima” i dostała 2.000.000.$ ! ! ! Dla Marilyn Monroe to nie dużo, ale to jej pierwszy film i od razu taka suma ! ! ! Tak więc Sabina wracała do domu. „Jak kupiłam sobie BMW i mam jeszcze tyle pieniędzy to może kupie sobie jakiś luksusowy dom w Simhills?” – myślała. Kupiła dom w Simhills i szukała nowej roli.
Pewnego razu na zakupach w simcentrum zobaczyła plakat z widniejącym napisem: Potrzebna dobra aktorka do kontynuacji SUPER filmu pt. „Sim, ósmy pasażer Nostromo”!!! zdjęcia odbędą się 16.07. o godzinie 11.00.!!!
Pomyślała „Przecież to jutro!!! Muszę się przygotować!!!”
Prędko pojechała do swojego nowego domu i przygotowała wszystko na jutro.
Obudziła się o 06.30. i przygotowała się, kiedy skończyła była dopiero 08.30. „Co ja zrobię przez ten czas, dlaczego nie przygotowywałam się wolniej, sporo minie zanim będzie 11.00.!!! – Krzyczała. W końcu pojechała na zdjęcia i wypadła całkiem dobrze, ale nie najlepiej. Na liście od najlepszej do najgorszej na tych zdjęciach Sabina była na drugim miejscu!!! Nie ma szans na dostanie roli w filmie pt. „Sim, ósmy pasażer Nostromo 2”, chociaż jest mały płomyk szansy. Jeśli Sabina jakoś pozbędzie się aktorki z pierwszego miejsca listy, Frytki Kalmar to się uda.
Jak Sabina pozbędzie się Frytki? Nie wiadomo dokładnie, ale Sabina wobec niej nie ma dobrych zamiarów, ani trochę dobrych.

Odc. 2 już wkrótce.

Powiedzcie czy się podoba.
Trin, jak nie wiesz co napisać to usuń post
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.