View Single Post
stare 28.02.2004, 18:18   #1
Chiqa
Guest

Domyślnie

Wszystkie moje domy są ładne bo nie urzywam tylko rzeczy Maxisa, bo po jakimś czasie się nudzą. Czestosciągam różne objekty i dzieki temu moje domy są jedyne w swojim rodzaju i niepowtarzalne. Niestety nie umiem ich narazie zamieścić tutaj (tj zdjeć) może jak sie naucze to coś wam pokarze. narazie mogę się podzielić wrarzeniami zmysłowymi. Ostatnio upodobałam sobie domy w stylu zamkowym. ściany wyłorzone kamieniami, wnetrza jasne i przestrzenne. Meble w zależności od nastroju czasem Modern czasem Old. Najczęściej otoczone ogrodem. Obowiązkowy taras, czasem z basenem. Uwielbiam budować domy, ale najwięcej kłopotu zostawiają lampy, dlatego najczęściej w mojich domach wiszą suftowe wiatraki. Ostatnio moją pasja jest budowanie internatów, szkółek itd. Poprostu dużo ludzi, wszystko powielokrotnione. Są tam pokoje do zabaw, pokój do nauki (z prawdziwą tablicą!!!) łazienki, duża jadalnia i oczywiście pokój wychowawcy.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.